Wednesday, December 3, 2008

NYÅRS BLÅSA

Jag sitter här i Syd Afrika och det spöregnar ute...ha ha typiskt. Jag hade tänkt att visa lite mode härifrån men hrm.....det känns inte som om jag skulle passa i kläderna. Ska jag vara ärlig är det rent av sagt fult eller vulgo. Jag tog några bilder för att visa...men noop, vi fokuserar på roliga saker - saker som jag gillar!

Snart är det jul och sen är det nyår och för att inte behöva springa omkring den 31:a på rean för att tro att du hittar den rätta klänningen - var ute i tid och gör ett bra köp.


ELEGANT & ENKELT
Om du ska på en lite finare tillställning eller bara känner för att vara lite elegant har jag hittat 3 fina klänningar. Volanager, fransar, spets och fjädrar är helt klart elegant. Vi svenskar får ju inte så många möjligheter attt klä upp oss - så passa på nu!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
Många butiker har fransklänningar nu så passa på och blir lite Charleston. De finns på Zara och Mango men den bästa so far finns på H&M och kostar bara 298:- Vad väntar du på? Jag ska köpa en i vilket fall som helst. Och du, sätt på dig högklackade sandaletter - boots á la Sverige är förbjudet. Ta med dig skoombyte.
Vill du vara lite mindre spännande och kanske lite mer elegant ska du satsa på en volangklänning. Det smarta med volangerna är också att de döljer ev svullnader av god mat, som jag hoppas att du kommer att få på nyår. Denna mycket snygga och enkla klänning hittar du på Kapp Ahl för ett fantastiskt pris på 249:-
Som vi alla redan vet har spetsklänningen haft sitt genombrott efter Pradas höstvisning. Denna klänning med hög hals ger dig möjlighet att ha hängande hår då klänningen i sig ger dig elegansen du behöver. Den finns på Laredoute för 379:-


Snyggt avslappnat.
Vill du känna dig fint snygg ska du välja en klänning som säger fest men som ändå ger en avslappnad känsla. Här har du lite större frihet att välja skor också. Klänningen med bar axel måste ha hög klackade skor eller låga boots. De andra två kan bäras med höga boots också.


.
.
.
.
.
.

.
Klänning med ena axeln bar finns även den hos många butiker men billigast och fortfarande snyggt hittar du på Laredoute för 289:-
Volangklänning igen, nu med 3/4 långa puffärmar och empir stil finns hos Ellos för endast 299:-
Klänning med skärp och 3/4 ärmar och djup urringning har BZ för 999:-

Coolt enkelt.
Man kan faktiskt köpa en enkel klänning som man kan använda vid andra tillfällen också. Detta är det mest ekonomiska alternativet. Kanske inte alltid det roligaste. Men det kan du fixa enkelt - ACCESSORIZE YOUR SELF! kolla nästa blogg som kommer att handla om hur du mixar och matchar skor, hår, smink och smycken med olika stilar och var du hittar dom.

.
.
.
.
.
.

Snygg grå a-line klänning med volang längst ner och bara armar har La Redoute 999:-
Skotsrutigt i grönt och blått har varit trendigt i höst och håller även för nyår om du har rätt accessoarer till. Denna klänning finns på Ellos 249:- Om du inte har får du köpa en bra strapless bh till - inga band ska synas. Till denna klänning kan du använda lite tuffare skor eller boots. Gärna skor med hög klack och knytning i tårna.
Den lilla svarta har många uttryck. Jag gillar denna enkla och korta för 149:- på H&M (man kan inte sy billigare!) Kan aldrig bli fel. Men du måste verkligen hotta upp den med smycken, gärna mycket smycken. Hår kan både hänga och vara uppsatt, men tänk igen på skor vs hår...enkelt ner, snyggare upptill och tvärtom. Du kan alltid ha ett snygg bälte också. Jag gillar de smala svarta lackbälten som finns att köpa för under hundralappen.

Så ut och shoppa klänning nu - och välj sedan accessoarerna till klänningen.

No comments: