Monday, November 24, 2008

Couple Styling

Nu har jag spanat lite på trendigt klädda par där de antingen matchar varandra eller där man kan hitta inspiration genom en mix av deras kläder. (eller så kan du få inspiration till stilar till din man...)

Vida jeans, linne och scarf - matchad med storskjorta.
Först ut är Jessica Alba och hennes man Cash Warren.
Jeans 239:- Linne 99:- och Scarf 99:- allt på Laredoute.se
En skjorta till dig eller din man kan du hitta på Kapp Ahl för 349:-Matchande rutigt
.
Nästa par är highschool muscial paret Zac Efron och Vanessa Anne Hudgens.
Vanessa har en cool men samtidigt söt stil och Zac matchar henne med avslappnad uppkavlad rutig skjorta med vitt linne under.

Acne har snygga jeans i samma stil. De heter Hep Pray och du kan köpa dom för 1230:- hos Zoovillage.se Kavajen var svårare att hitta. Du får leta i Vintagebutiker eller annonser online. Kavajen på bilden hittade jag
på http://modette.se/Market för 250:- En söt vit skjorta finns hos Lindex för bara 349:-
Din man matchar dig fint med en Neston dark slate skjorta från Tommy Hillfiger eller sno den till dig själv och kavla upp ärmarna... Glöm aldrig accessoarerna, det är ofta dom som gör outfiten. Här ett flätat skärp i skinn, 79:- från Lindex.


Boho Nicole.
Aldrig har väl medierna skrivit så mycket om nicole Richie, den lyckliga lilla mamman...Boho-top kan du hitta på Indiska för 249:- och där kan du även hitta en ruting skjorta att matcha din man för 249:-
Solglasögon, klassiska Rayban, behöver du för att sätta stilen, du kan köpa dom för $79,90 www.bestbuyeyeglasses.com


Mys och matchande mössor
Keira och hennes pojkvän myser på stan i mössa, härlig olle och skinnjacka.

Sno mannens stil med en
röd skinnjacka, finns för 1800:- nelly.com
En härlig stickad tröja - Islands stil - har DAY.
Olika stilar på mössor har Zoovillage massor av. Rund modell från Elvine eller en stickad mössa med skärm från Tiger för 285:- En lång mysig halsduk tycker jag att du ska sticka till dig själv. Stickning är både roligt och meditativt och men kan prata och umgås samtidigt.

No comments: